neděle 9. května 2010

Minuty se vlecou.


Nerozumim tomu, jak me nekdy vubec napadlo, ze bych se mohla rozvadet, kdyz uz ted mam problem byt bez Manzela, ackoliv se po par dnech vrati a nejsme od sebe vic nez par hodin! A nejhorsi nejspis nebude noc, kterou Drahy travi v praci, ale rano. Jsem uz tak zvykla, ze rano mezi patou a sestou prijde domu, sedne si na okraj postele a pohladi me ( nebo jde rovnou do kuchyne, kdyz jsme treba pohadani). Je to takovy ritual.

Mala se probudi jak uz Tata na chodbe zastracha klicema. A nadsene ho se slovy "tata, papa, baba" vita. Dneska spala dlouho, vstavala skoro az v devet. A ja, jak jsem kazdy den vdecna za kazkou minutu, kterou rano muzu prospat, jsem nemohla oka zamhourit.

Ale, zas to musim brat z te lepsi stranky, budu zase mit vic prostoru dat dokupy nas byt, ktery tedy vypada vselijak, jen ne uklizene. Manzel totiz dela nocni a jak pres den spi, nemuzu se v uklidu dostatecne realizovat. Spi normalne tvrde, ale jak se zapne pracka, spusti kohoutek z vodou a zacne se umyvat nadobi, pokazde ho to probudi. Zajimave, ze jen tohle, protoze kdyz treba zapnu radio, televizi nebo Mala zacne plakat, vubec to s nim nehne.

A jak to tak vypada, zacina mi byt lepe, mam dojem, ze mandle tolik neboli, i kdyz nevim, jestli to nebude spis s tim, ze jsem se uz odnaucila polykat a tim padem je nedrazdim a bolest nepocituji :) Alespon me uz klouby netrapi, horecka a ani teplota uz take nejsou. Ty prvni dva dny byli opravdu hrozne. Hrozne jsem se bala, aby Mala neco nechytla, takze jsem se ji snazila drzet co nejdal od sebe, dokud jsem se necitila aspon o malinko lip. Takze nejvetsi orisek bylo vymyslet nejakou zabavu, aby me Princezna vlastne nepotrebovala a vystacila si hrou. Coz se celkem darilo, ale i tak byly chvile, kdy se ozvalo z druhe mistnosti "mami mami", Manza nebyl poruce aby si s ni pohral ci jinak uspokojil jeji rozmary a ja pri vylezani z postele umirala zimou a bolesti zaroven.

Ted je ale dobre, Mala tu radi jak pominuta, balkonove dvere dokoran, pradlo a periny visi venku na snure (miluju vyvetrane a vyfoukane obleceni!) A jestli bude zitra jeste lip, vezmu konecne fotak a pujdeme spolu do prirody.

1 komentář: